slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik business bijeenkomst Hompesche Molen in Stevensweert

Met ruim 30 graden op de barometer weerhield het een vijftigtal leden er niet van naar Stevensweert te komen voor een presentatie van Eddy Vandeweyer.

Alleen al de laatste km’s van de route naar deze locatie was voor menig liefhebber van ruimte en rust een verademing,; uniek gelegen in een rijk en uitgestrekt natuurgebied met rondom overal zicht op water en weelderig groen landschap. Een parel in een verborgen oase.

Een heerlijk verkoelende wind maakte het aangenaam en goed vol te houden op het schaduwrijk terras aan de voet van de oude molen. Met een 2 uur durende presentatie wist Eddy Vandeweyer ons te verrassen, boeien en informeren over de geheime taal van ons lichaam. Dat daar meer uit spreekt dan we beseffen, werd duidelijk gemaakt op een leuke, beeldende en interactieve manier. 

Zelfs onze lome en verhitte eigen lijven werden gemotiveerd van de luie stoel te komen en actief deel te nemen aan het spel van de non-verbale communicatie. Voor sommigen nog wat onwennig maar bovenal hilarisch en leerzaam.

Onder het genot van een uitgebreid buffet en goed doorbakken stukjes vlees en vis van de grill hebben we nog lang na genoten en in relaxte en gemoedelijke sfeer met elkaar de dag afgesloten.

De aanwezige gasten hebben eveneens ervaren dat Business Club Limburg een laagdrempelige en gastvrije netwerkclub is.

Voor een sfeerimpressie  verwijzen we naar onderstaande foto waarop u kunt klikken om nog even na te genieten.


Graag attenderen wij u ook op de MKB-Limburg APP.
Deze is gratis te downloaden via de APP store of Google Play of via onderstaande QR code en informeert u snel en compact over onze bijeenkomsten, projecten en nieuws.
Na ieder evenement staat een korte enquête klaar waarmee u ons kunt laten weten hoe u het event ervaren heeft.
Uw input draagt bij aan een nog betere belangen behartiging voor de Limburgse MKB ondernemers.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV