MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-BIJEENKOMST-BUSINESSCLUB-BIJ-FOOTHALL-MOUT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik bijeenkomst Businessclub bij Foothall MOUT

Donderdag 17 maart jl. was de aftrap van de eerste Businessclub netwerkbijeenkomst van regio Noord en dat was direct een mooie binnenkomer! We hebben een sneak preview gekregen bij Foodhall MOUT Venlo waar we letterlijk een kijkje in de, nog in aanbouw zijnde, keukens kregen. De inspirerende rondleiding werd verzorgd door de initiatiefnemer George Kroon en werd aangevuld door Louis Klaassens die daar zijn eigen brouwerij gaat starten. De afspraak staat om hier later dit jaar weer eens terug te komen om het resultaat te bewonderen.

Vervolgens zijn we bij At six weer in de watten gelegd met een walking dinner en was er volop gelegenheid om weer eens bij te praten en te netwerken. Een geslaagde bijeenkomst waarbij we Floor Billekens willen bedanken voor haar gastvrijheid en haar indrukwekkende verhaal over haar actie “Venlo steunt Oekraïne”

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV