slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Bedrijfsbezoek Jekill & Hyde | 10-05-2017

Op 10 mei jl. was Business Club Limburg met een grote delegatie  te gast bij de Jekill & Hyde Company in Belfeld.

Het bedrijf is gespecialiseerd in geavanceerde geluidssystemen voor uitlaten van motoren (o.a. Harley-Davidson, BMW, Honda, Suzuki, KTM). Na een boeiende presentatie volgde er een uitgebreide rondleiding door de fabriek. De aanwezigen waren onder de indruk en verrast te zien hoe weloverwogen en doordacht het concept is uitgedacht en hoe ver het “keten-denken” is doorgevoerd. Dat sterke internationale groei het gevolg is, verwonderde dan ook niemand; in enkele jaren tijd is de export gegroeid naar 49 landen.

Onze leden, enkele gasten en wijzelf waren zeer enthousiast over dit bezoek dat werd afgesloten met een heerlijk buffet en netwerkmoment waar weer vele nieuwe contacten gelegd zijn. Wederom een geslaagde combinatie van een indrukwekkend bedrijfsbezoek met nuttig netwerken.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV