MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-ALGEMENE-LEDENVERGADERING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik algemene ledenvergadering

Wat was het een fantastische avond afgelopen dinsdag in de De Maaspoort Theater & Events Venlo!

Bijna 100 MKB Limburg leden bezochten onze ledenvergadering waar Roy van de Moosdijk onze nieuwe ledenwerfcampagne presenteerde en onze nieuwe penningmeester John Straten en de nieuwe voorzitter van de regio Zuid Maurice Jongen werden voorgesteld.

Vervolgens was het woord aan neuropsycholoog Teun van den Elzen. En na een heerlijk walking dinner van restaurant Cabillaud bezochten we de inspirerende voorstelling Opgelucht met een schitterende hoofdrol van Suzan Seegers!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV