MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-4-NOV--BUSINESSCLUB-OP-ONTDEKKINGSTOCHT-IN-MAASTRICHT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik 4 nov | Businessclub op Ontdekkingstocht in Maastricht

4 November jl. was de ontdekkingstocht door Maastricht die ik namens MKB Limburg mocht organiseren. En wat was het geslaagd!

We begonnen de middag met een drankje en een heerlijk stuk Limburgse vlaai bij Hotel & Tapperij De Poshoorn B.V.. Daarna gingen de deelnemers in kleine groepjes Maastricht ontdekken door te speuren, puzzelen en opdrachten te vervullen. Het bleek dat er nog genoeg te ontdekken viel in een stad die menigeen dacht te kennen. En dat gold ook voor de teamgenoten.

Na afloop konden we, onder het het genot van een drankje, genieten van lekkere borrelhapje en een frietje zuurvlees. Uiteraard was er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en na te praten over de ontdekkingstocht.

Hoewel meedoen belangrijker was dan winnen, ontving het beste team, naast de eeuwige roem een medaille en een heerlijke fles champagne. Gefeliciteerd Frits Pieper, Daniël Lagarde en Rob Vermeulen !

Mijn buddy Roger Hoenen van Vandaag Personeelsdiensten wil ik bedanken voor de goede en fijne samenwerking. En natuurlijk alle speurkanjers die aanwezig waren. Thanks!
 
 
Angelique Tukker en Roger Hoenen
Namens Businessclub Limburg
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV