MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-1972022--BUSINESSCLUB--BBQ-REGIO-NOORD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik 19-7-2022 | Businessclub | BBQ regio Noord

Dinsdag 19 juli 2022 vond op vakantiepark BreeBronne Village onze jaarlijke zomerbarbecue voor regio Noord plaats. Ondanks de tropische temperaturen waren er maar liefst 45 ondernemers aanwezig; super om te zien!

Na het verkoelende welkomstdrankje kregen we een rondleiding op het prachtige, luxueuze vakantiepark. Geweldig om te zien hoe dit park zich binnen een paar jaar heeft omgetoverd tot een heerlijke plek waar rust, ruimte en genieten samenkomt. En waar nog veel meer plannen op tafel liggen! Aansluitend vond er een goed verzorgde barbecue plaats, waarbij ondernemers de mogelijkheid kregen om met elkaar te netwerken en te borrelen.

Een geslaagd event waarbij we hebben genoten van het weer, lekker eten en goed gezelschap!

Wil jij je ook aansluiten bij deze mooie en betrokken club ondernemers? Meld je dan aan via deze link.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV