MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-12122022--NIEUWE-LEDENBIJEENKOMST
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik 12-12-2022 | Nieuwe ledenbijeenkomst

2 x per jaar organiseren wij voor onze nieuwe leden een informatiebijeenkomst in het Ondernemershuis in Roermond waar MKB-Limburg is gevestigd met het service center.

Met ruim 30 aanwezigen was de zaal goed gevuld en hebben we na de presentatie van onze voorzitter Martijn van Helvert kennis kunnen maken met jullie als ondernemer en met jullie mooie bedrijven.
Middels 2 speeddate rondes hebben jullie ook al kunnen proeven aan het netwerken met elkaar en leuke contacten kunnen leggen. Dit geeft jullie als ondernemer een mooie basis om je netwerk te gaan vergroten en vaker aan te sluiten bij de activiteiten en bijeenkomsten die wij organiseren.

De eerstvolgende bijeenkomst staat 20 december op de agenda: "Kerst met ballen" bij de Vermaekerij in Maasbree. Opgeven kan nog, dit doe je natuurlijk via onze nieuwe app zodat je ook direct kunt zien wie zich nog meer aangemeld hebben, wel zo handig!

Tevens willen we ook graag de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg onder de aandacht brengen, welke plaats gaat vinden op dinsdag 10 januari bij Beachclub Degreez in Panheel.
Ook hiervoor graag aanmelden via de app.
 
Heb je de app nog niet gedownload of weet je niet hoe het werkt neem dan even contact op met Miranda zodat je zeker niets gaat missen.

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV