slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik 12 april | BusinessClub Limburg bij Wonen Limburg

Woensdag 12 april jongstleden is MKB-Limburg te gast geweest bij de grootste woningcorporatie van Limburg, namelijk Stichting Wonen Limburg. Haar hoofdvestiging, gelegen aan de Willem II Singel te Roermond, werd bezocht door een kleine 60 ondernemers die zich aldaar lieten inspireren door het boeiende verhaal van Wonen Limburg. Wat is de taak van de woningcorporaties en wat mogen de bewoners van Limburg verwachten van Wonen Limburg. Hierin kreeg MKB-Limburg een onderscheidend betoog te horen, ondersteund met enkele krachtige beelden.

Aansluitend vond er een rondleiding plaats door het onlangs geheel renoveerde pand. Het historische ‘Baco’-gebouw is van binnen helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Hieraan toegevoegd is een prachtig nieuw kantoorinterieur waarbij het ‘huiselijke’ gevoel hoog in het vaandel staat. Allerlei leuke, interessante en gezellige plekjes zijn er her en der verspreid over het gehele pand. Een absolute aanrader wat betreft interieur architectuur.

Tot slot werd er een bijzonder diner-buffet gepresenteerd door Multikoken & Bewegen uit Roermond. Een variatie aan hapjes uit verschillende windstreken werden geserveerd, waarbij menigeen zich afvroeg waar al die internationale lekkernijen vandaan kwamen. Na het diner-buffet kon er nog even genetwerkt worden onder het genot van een drankje. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst waarbij de kracht en eenheid van Limburg andermaal duidelijk werd gemaakt.

Business Club Limburg

Fotografie: Peter Vilters

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV