MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-12-APRIL--KENNISSESSIE-SNS-BANK
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik 12 april | Kennissessie SNS bank

Terugblik Kennissessie businesspartner SNS in samenwerking met IMK Nederland.

Als ondernemer kom je regelmatig voor uitdagingen te staan. Sommige daarvan zijn klein en behapbaar, andere zijn groter en hebben dan ook grote gevolgen voor jou en je onderneming.

Tijdens dit hybride webinar  "De Good Company Show"  namen Michiel Hordijk van het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf en Paul Heldens van de SNS Bank de deelnemers mee op een reis van inzichten naar keuzes en nieuwe oplossingen.

Succes is de adrenaline voor ondernemers.
Het bezig zijn met de uitdagingen de brandstof. En soms is het al fijn als je kan overleven. In welke branche je ook onderneemt, er wordt veel van je gevraagd. En je móet door. Maar hoe?

Waar sta je nu? Stap samen met Michiel de fase van ‘Succes’ in, want welke tegenslagen je ook te incasseren hebt of welke groei je met je onderneming wil realiseren… het succes ligt voor het oprapen (alleen heb je iemand nodig om je dit in te laten zien). 

Samenwerking brengt veel goeds, ook voor ondernemers.

Zo kunnen ondernemers in de regio terecht bij SNS. En op het moment dat de oplossingen niet direct voor handen zijn is er altijd nog het IMK (Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf) dat kan helpen. Op deze manier kan iedere Limburgse ondernemer succesvol zijn, ook als het nu even tegenzit.

Heb je dit webinar gemist klik dan hier om alsnog een keer deel te nemen.

                        

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV