MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK--TOF-EVENT-11-JULI-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik | TOF Event 11 juli 2022

Tijdens het TOF event van maandag 11 juli hebben we genoten van de interactieve gesprekken tussen de ondernemers van familiebedrijven onder leiding van Sander Kleikers waarin de thema's strategie, innovatie en overname de rode draad vormden.

het DNA en de gedrevenheid van de familiebedrijven was duidelijk voelbaar en ze zijn met recht Trots Op hun Familiebedrijf!

Met dank aan de ondernemers Maarten Pijnenborgh en Kim Frencken-Kelleners voor jullie eerlijke en inspirerende verhalen en de experts Ilse Keijenberg en Anita Van Gils voor de belangrijke input en aanvullingen op de materie waar je als familiebedrijf mee te maken hebt.

Met dank aan Aerdehof, Bas Notermans en Lobke Notermans-Geurts (deelnemers Masterclasses) voor de gastvrijheid!

Ben je ook geïnteresseerd in het project Trots Op Familiebedrijven meld je dan aan voor een gratis keukentafelgesprek met een ervaren businesscoach, daarna heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de Masterclasses waar je 6 dagdelen aan de slag gaat met de thema's strategie, innovatie en overname.

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV