MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK--MEET--MATCH-BIJEENKOMST--9-MEI-2023
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik | Meet & Match bijeenkomst | 9 mei 2023

Vanochtend mochten we 40 enthousiaste MKB ondernemers ontvangen bij het mooie Mr. Sammi in ECI cultuurfabriek te Roermond voor een inspirerende ontbijtsessie.

Na het welkomstwoord van onze secretaris Kees van den Hombergh gingen de ondernemers onder leiding van moderator René Luijten van BS Morgen aan de slag met inhoudelijke en verdiepende tafelgesprekken. De persoonlijke en/of zakelijke zoekvraag, de kennismaking, het delen van kennis, ervaringen, netwerk en natuurlijk de match stonden hierbij centraal.

Naast bestaande leden waren ook een zestal potentiële leden uit de regio Midden aanwezig. Zij konden tijdens deze ochtend op een laagdrempelige manier kennis maken met de sfeer en dynamiek binnen MKB Limburg.
 
Wil je ook een keer vrijblijvend aan één van onze netwerkbijeenkomsten deelnemen? Stuur dan een mail naar één van onze relatiemanagers Miranda Heldens via heldens@mkblimburg.nl of Sandra Roemen-Looijen via roemen@mkblimburg.nl.
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV