MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK--KERST-MET-BALLEN-EVENT--20-DECEMBER-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik | Kerst met ballen event | 20 december 2022

Op dit laatste event van het jaar waren we met onze Businessclub te gast bij De Vermaekerij in Maasbree waar de avond in het teken stond van Kerst met Ballen

Na een potje bowlen hebben we tijdens het goed verzorgde walking dinner ook nog jeu de boules gespeeld. Lekker actief bezig zijn en ondertussen genieten van lekker eten, een feestelijk drankje en een goed gesprek.

Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt en de trofee ging naar Arjen van Splunder

Dank je wel voor jullie aanwezigheid en graag tot ziens in 2023 waarin we weer leuke events voor jullie in petto hebben waar jullie op een ongedwongen manier kunnen netwerken, verbindingen kunnen leggen en kennis kunnen delen.

Ook graag lid worden van deze mooie, laagdrempelige en actieve businessclub klik dan op deze link voor informatie en/of aanmelden.

 

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV