MKB-Limburg - NIEUWS - TAFELGESPREK-MET-JACCO-VONHOF-IN-VENLO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB Lokaal Ronde Tafelgesprek met Jacco Vonhof in Venlo

Op 19 januari jl. organiseerde MKB-Limburg het MKB Lokaal Ronde Tafelgesprek bij familiebedrijf Leolux Furniture Group tussen ondernemers en Jacco Vonhof en Hans Bakker van MKB-Nederland. Doel van dit gesprek was om Jacco te voeden met actuele ondernemersvraagstukken. Er werd uitgebreid gesproken over de uitdagingen en kansen voor ondernemers in de huidige tijd en het beleid in Den Haag. Ook de positie van familiebedrijven en o.a. de BOR en het project TOF kwamen aan bod.Een zeer waardevolle bijeenkomst met goede gesprekken en een gevarieerd gezelschap aan ondernemers, ondernemersverenigingen, KHN en bestuursleden.

 

                   

                                Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV