slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Subsidieregeling praktijkleren

Stelt u als werkgever praktijkleerplaatsen of werkleerplaatsen ter beschikking voor leerlingen of studenten, dan heeft u mogelijk recht op een subsidie vanuit de Subsidieregeling praktijkleren. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft aan deze subsidie diverse voorwaarden verbonden.

Hoogte subsidie
Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen stelt tot 2019 jaarlijks 196,50 miljoen ter beschikking. Het budget wordt verdeeld over vier onderwijs categorieën en wordt verdeeld over de diverse aanvragers. De hoogte van de subsidie is op voorhand niet te zeggen. Het maximale subsidiebedrag is € 2.700,00 per praktijk-of werkleerplaats.

Administratie en aanvragen
Wilt u de subsidie aanvragen, dan heeft u een geldige praktijkleerovereenkomst nodig. Bovendien moet u een aanwezigheidsadministratie en een administratie over de voortgang hebben bijgehouden. Voor het schooljaar 2017 – 2018 kunt u de aanvraag indienen vanaf 2 juni 2018 tot 17 september 2018 om 17:00 uur. Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV