MKB-Limburg - NIEUWS - SUBSIDIEREGELING-CYBERWEERBAARHEID
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Subsidieregeling cyberweerbaarheid

  • Tot 15 oktober kunnen groepjes van ondernemers vanuit het Digital Trust Center (EZK) subsidie krijgen voor een cybersecurity/weerbaarheidsproject. Er zijn subsidiebedragen tot € 200k beschikbaar, het gaat om de verhoging van de weerbaarheid van niet-vitale organisaties. Dit is een mooie manier om (mkb-)coalities te ontwikkelen, ook vanuit de regio’s.

    Heeft u ideeën of plannen om te werken aan de cyberweerbaarheid van ondernemend Nederland, en zijn deze plannen gericht op de niet-vitale sectoren?

De regeling biedt cyberweerbaarheidsnetwerken de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het weerbaar maken van ondernemingen tegen digitale bedreigingen.

In een cyberweerbaarheidsnetwerk kunnen ondernemers samenwerken aan het vergroten van de cyberweerbaarheid met andere organisaties binnen en tussen niet-vitale branches, sectoren en regio's.

Meer informatie

Lees meer over de subsidieregeling cyberweerbaarheid op de website van rvo..

Vragen?

Voor vragen neemt u contact op met: Nander Wiegman, nander.wiegman@rvo.nl.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV