slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Subsidiekansen om vitaliteit eigen organisatie te stimuleren

Het Europees Sociaal Fonds wil werknemers gezond en gemotiveerd houden. Daarvoor stelt het fonds subsidie beschikbaar via het ESF Duurzame Inzetbaarheid (ESF-DI). Hiermee subsidieert het ESF organisaties met trajecten die minimaal 12.000 euro (per traject) kosten. De ESF-DI-subsidie is bedoeld om vooral mkb’ers te helpen investeren in de vitaliteit van de eigen organisatie. Tussen 8 en 12 april a.s. kunnen aanvragen worden ingediend.

De regeling richt zich op trajecten die gezond en veilig werken bevorderen. Hieronder valt o.a. het werken aan een gezondere leefstijl en het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag in de werksfeer. Ook het stimuleren van een leercultuur voor werkenden behoort hiertoe. Denk aan het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden, interne mobiliteit van medewerkers, anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en zelfs werknemers naar ondernemerschap begeleiden. Tot slot komen ook trajecten in aanmerking die een flexibele werkcultuur bevorderen. Daaronder valt het invoeren van flexibel arbeidstijdenmanagement.

Lees hier meer over deze regeling.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV