MKB-Limburg - NIEUWS - SUBSIDIE-MIT-ZUID-RD-SAMENWERKING-GEOPEND-VANAF-1-JUNI
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Subsidie MIT Zuid R&D Samenwerking geopend! vanaf 1 juni

“Ook in 2021 kan jouw R&D Samenwerkingsproject in aanmerking komen voor MIT Zuid financiering.
De regeling staat open voor samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal twee MKB-ondernemingen.

De subsidie voor een R&D samenwerkingsproject bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum
van € 350.000 per aanvraag. Het project moet een positieve bijdrage leveren aan ten minste één van de
volgende maatschappelijke missies of sleuteltechnologieën uit de Kennis- en Innovatieagenda’s (KIA's).
 

MIT Zuid in het kort

De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid) ondersteunt MKB-ondernemingen in Zuid Nederland bij het opzetten van innovatieve projecten. Zo is er een subsidie voor het toetsen van de haalbaarheid van een ontwikkeling en een subsidie voor R&D samenwerking.

LIOF kijkt graag samen met jou of jouw project voor een MIT Zuid subsidie in aanmerking komt. We brengen je niet alleen in contact met uitvoeringsorganisatie Stimulus, maar kunnen ook jouw plan beoordelen. 

 

MIT Zuid R&D Samenwerking

MIT Zuid R&D Samenwerking staat open voor samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal twee MKB-ondernemingen. De subsidie voor een R&D samenwerkingsproject bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 350.000 per aanvraag. Het project dient bij te dragen aan één of meerdere maatschappelijke missies of sleuteltechnologieën uit de Kennis- en Innovatieagenda’s. De missies zijn: ‘energietransitie en duurzaamheid’, ‘landbouw, water en voedsel’,   ‘gezondheid en zorg’, ‘veiligheid’ en ‘sleuteltechnologieën’.

 

Openstelling tot 9 september

Op 9 september 2021 om 17.00 uur sluit de openstelling, waarna de ontvangen aanvragen worden getoetst op de subsidiecriteria. LIOF kijkt graag samen met je of jouw project past binnen de voorwaarden.  Meer informatie over de subsidieregeling en het aanvraagformulier vind je onderstaand.

Meer info en aanvraagformulierGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV