MKB-Limburg - NIEUWS - STARTERSEVENT-LIMBURG-SITTARDGELEEN-29-JUNI-2022--VOOR-AANKOMENDE-EN-PAS-GESTARTE-ONDERNEMERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Startersevent Limburg Sittard-Geleen 29 juni 2022 |

Nu het weer kan pakt het StartersCentrum de draad op met hun grootschalige publieksevenementen voor aankomende ondernemers.

Op woensdagavond 29 juni vindt de 12de editie van het Startersevent Limburg plaats in bedrijfsverzamelgebouw Office à la Carte in Sittard.

Qua inhoud en opzet wordt ingespeeld op de hedendaagse informatiebehoefte van starters: met een uitgebreid seminarprogramma kunnen deelnemers hun informatiehonger stillen en inspiratie opdoen. Dit gratis event wordt georganiseerd voor alle Limburgers die plannen hebben om te starten als zelfstandig ondernemer/zzp’er (pré-starter) of die onlangs al als zelfstandige zijn gestart. 

Lees hier het hele persberichtGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV