MKB-Limburg - NIEUWS - STARTERSCENTRUM-LIMBURG--ONDERNEMEN-DOE-JE-SAMEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Starterscentrum Limburg | Ondernemen doe je samen

Onder het motto “Ondernemen, doe je samen” organiseert het StartersCentrum voor de 14de keer het Startersevent Limburg, deze keer op ons basisstation C-mill in Heerlen. Het Startersevent is een inspiratie-avond voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie die gestart zijn vanaf 2020 en zij die in de startblokken staan om zich binnenkort in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Deze avond bestaat uit een uitgebreid seminar programma over diverse onderwerpen rondom (op)starten, het runnen van een eigen bedrijf en ondernemerschap. Onze sprekers zijn allemaal specialisten die dagelijks met de 'laarzen in de Limburgse klei' staan en hun kennis en ervaring graag delen. Tijdens deze avond bestaat veel ruimte om te netwerken, contacten te leggen en met diverse organisaties in gesprek te komen.

Het Startersevent Limburg is op woensdagavond 1 maart van 19.00 tot ongeveer 22.30 uur en vindt plaats op bedrijventerrein Cmill aan de Jan Campertstraat 5 in Heerlen.

Deelname aan het Startersevent Limburg is GRATIS maar in verband met de beperkte capaciteit (80 plekken) wel van te voren aanmelden! Gratis parkeerplaats!

Klk hier voor meer info en aanmeldenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV