MKB-Limburg - NIEUWS - STAP-VOOR-STAP-HOE-KAN-IK-MIJ-AANMELDEN-VOOR-HET-MKBLIMBURG-ONDERNEMERSPLATFORM
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Stap voor stap | Hoe kan ik mij aanmelden voor het MKB-Limburg Ondernemersplatform

DE ONLINE COMMUNITY VOOR ONDERNEMERS IN LIMBURG

Sinds maart 2020 bestaat het MKB-Limburg Ondernemersplatform. De corona-crisis heeft een enorme verschuiving van offline naar online teweeg gebracht. Dat we vanaf nu veel online moeten doen, is een feit. Het Ondernemersplatform is er nu, om nu en in de toekomst ondernemers te versterken in hun ondernemerschap. In tijden van crisis, maar ook daarbuiten! MKB-Limburg wil met het platform ondernemers, en in het bijzonder haar leden, helpen om de stap naar online makkelijker te maken.

Het platform biedt je de mogelijkheid om:

  • te netwerken
  • inspiratie en kennis delen of opdoen
  • zaken doen en samenwerking aan gaan
  • hulp krijgen in tijden van crisis of problemen
  • webinars volgen
  • cursussen volgen
  • je stem laten horen voor lobby

Hoewel het platform voor alle ondernemers in Limburg is, hebben leden en Business Partners van MKB-Limburg extra mogelijkheden. Leden mogen bijvoorbeeld webinars aanbieden op het platform. En voor Business Partners geldt een uitgebreid pakket met mogelijkheden. Wil je hierover meer weten? Neem dan op het platform contact op met de moderator of community manager. Of mail naar borger@mkblimburg.nl.

Doe mee!
Je haalt het meeste uit het platform door zelf de interactie op te zoeken met andere gebruikers. Om het Ondernemersplatform boeiend, interessant en actueel te houden willen we graag dat alle ondernemers zich aanmelden, zodat er veel wordt uitgewisseld. Eenmaal op het platform moedigen wij je aan om elkaar te helpen en versterken. Stel je vragen, geef jouw antwoorden, zoek elkaar op, deel gul en doe mee!

Wil je een digitale rondleiding op het platform? Op youtube is deze instructievideo te bekijken.

Hoe meld je je aan?
Ga naar http://www.mkblimburgondernemersplatform.nl/ en doorloop de stappen om je aan te melden, hiervoor heb je je KVK-nummer nodig. Je krijgt vervolgens binnen 24 uur – maar vaak veel sneller - een bevestigingsmail, met de link voor toegang tot het platform. Dan kun je je profiel aanmaken en heb je toegang tot de community.

App
Naast de website, is er ook een hele handige app. Dus wil jij altijd en overal up to date blijven van wat er gebeurt op het platform? Download dan deze app. Zodat je in de lift, op het toilet, bij de kapper of in de trein kunt meemaken wat er op het platform gebeurt en je echt niks meer hoeft te missen.

Je kunt de downloadlink voor de app laten sms-en. Let dan wel even op, voer +31 in voor je telefoonnummer, anders werkt het niet. Klik op deze link om jezelf de app te sms-en! 

Je vindt de app ook gewoon onder 'Mighty Networks' in jouw app-store.

  • Apple gebruikers vinden de app hier
  • Android gebruiker vinden de app hier

En daar ben je! Altijd verbonden met jouw ondernemerscommunity in Limburg en het laatste nieuws!

Heel graag tot ziens op het MKB-Limburg Ondernemersplatform!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV