MKB-Limburg - NIEUWS - STA-JE-OPEN-VOOR-EEN-TOF-BUSINESS-COACH-DIE-MEEDENKT-EN-PRAAT-MET-JOU-OVER-JOUW-FAMILIEBEDRIJFR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Sta je open voor een TOF business coach die meedenkt en praat met jou over jouw familiebedrijf?

Heb jij een familiebedrijf? Een winkel, een kapperszaak, een productiebedrijf, een administratiekantoor, een horecazaak of ander type bedrijf dat je wilt overdragen of overnemen? Vraag je je weleens af hoe en aan wie je jouw bedrijf gaat overdragen? Wie zijn de potentiële opvolger(s)? Wat is zijn of haar toekomstvisie met jouw bedrijf? Of ben jij de opvolger en wil je dingen veranderen? Is jouw antwoordt “ja” op een van deze vragen, lees dan verder en ontdek dat TOF er voor jou is.

Vader, dochter en kleinzoon in het familiebedrijf. Deze en vele andere combinaties van meerdere generaties komen voor in familiebedrijven. Meerdere generaties met verschillende stijlen, competenties en ambities. Hoe integreer je de verschillen, hoe zorg je dat deze in het voordeel werken van je bedrijf?

TOF is er voor familiebedrijven en biedt een mooi traject aan dat begint met een gratis bedrijfsscan, vervolgd door een vrijblijvend en kosteloos coachingsgesprek. Hiervoor zorgt TOF met een professionele coach met ervaring op het gebied van familiebedrijven. Kees van den Hombergh is bijvoorbeeld als adviseur voor familiebedrijven een van de TOF coaches. Hij heeft aandacht voor de familieverhoudingen en zorgt ervoor dat familiewaarden van onschatbare waarde worden voor het bedrijf.

TOF coach Kees van den Homberg
"Ondanks alle goede bedoelingen gaat het vaak fout bij generatiewisselingen; slechts 30% van familiebedrijven overleeft de tweede generatie! De oorzaak hiervan ligt in de emotionele kant van de zaak, dus bij de familieverhoudingen, aldus van den Hombergh. Het draait allemaal om familie! De familie maakt het bedrijf! Niet het geld! Goede familiebanden zorgen ervoor dat er gezamenlijk afspraken en beslissingen genomen worden die het gemeenschappelijk doel - het bedrijf - ten goede komen. Hierdoor voelen de kinderen zich verbonden met de familie en het bedrijf en ze halen inspiratie uit de familie- en bedrijfsnaam.”

TOF versterkt en is er voor familiebedrijven tot 50 medewerkers. Het traject kost weinig tijd en brengt focus en inspiratie voor de toekomst. Het proces begint met een gratis bedrijfsscan, gevolgd door een kosteloos coachings-gesprek (online of live aan de keukentafel indien mogelijk). De coaches van TOF zijn allen experts die dankzij de bedrijfsscan het gesprek met jou resultaatgericht gaan oppakken. Strategie, innovatie en / of opvolging staan centraal in jouw gesprek. 

Gun jezelf en jouw familiebedrijf een sparringpartner. Schrijf je hier in voor jouw gratis coachingsgesprek: 
Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV