MKB-Limburg - NIEUWS - SPREEKUUR-ZIEL-VOOR-MKBERS-MET-EEN-VRAAGSTUK-OVER-SOCIAL-MEDIA-WEBSITE-OF-WEBSHOP
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Spreekuur ZIEL: voor mkb'ers met een vraagstuk over social media, website of webshop

Onze Businesspartner Zuyd Hogeschool biedt een spreekuur ZIEL aan voor mkb'ers met een vraagstuk over social media, website of webshop .

Vanuit ZIEL ( Zuyd Innovatief Entrepreneurship Lab) ondersteunen we MKB-bedrijven met vraagstukken behorende tot het vakgebied van de commerciële economie in de breedste zin van het woord. Op dit moment kloppen de meeste bedrijven aan met hulpvragen op het gebied van strategische marketing en dan specifiek doelgroepbepaling, positionering, productontwikkeling (bijv. richting circulaire ontwikkelingen), online communicatie en digitalisering.

Heb jij als MKB’er een vraagstuk over social media, website of webshop voor onze studenten? Dan mag jij deze iedere vrijdag (in de schoolweken) van 9:00u tot 10:00u online indienen door een mail te sturen naar: bart.rams@zuyd.nl.

De vraagstukken dienen betrekking te hebben op één van onderstaande voorbeelden:

Hoe kan ik mijn klanten bereiken via sociale media?
Hoe kan ik meer verkopen via mijn webshop genereren?
Hoe kan ik klanten naar mijn website krijgen?
Hoe kan ik sociale media inzetten om klanten naar mijn website te krijgen?
Met welke sociale media kan ik mijn klanten beter bereiken?
Hoe kan ik mijn bedrijf promoten via sociale media?
Hoe maak ik mijn huidige sociale media berichten inspirerender?

Vervolgens neemt ons lectoraatslid en docent Bart Rams samen met de studenten contact met je op en ontvang jij één week na het intakegesprek een advies. Dit advies wordt persoonlijk toegelicht op onze locatie of per mail naar je toegestuurd op vrijdag tussen 10:00u en 12:00u.

De kosten? Een vlaai per oplossing!

Zie de website voor meer informatie: https://www.limburginnoveert.nl/zuyd-innovation-and-entrepreneurship-lab/

Hiermee willen wij als lectoraat toegankelijker zijn voor het mkb. Onze studenten kunnen dan werken aan een mooie casus, waar de organisatie vervolgens écht mee geholpen is en aan de slag kan! Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV