MKB-Limburg - NIEUWS - SPEEDDATEN-VOOR-BEDRIJVEN-EN-STUDENTEN-ZUYD-HOGESCHOOL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Speeddaten voor bedrijven en studenten Zuyd Hogeschool

Door het coronavirus zal voor velen thuis werken en online studeren de komende tijd de norm blijven. Dit maakt het voor bedrijven en studenten lastiger om elkaar te vinden, bijvoorbeeld als het gaat om afstudeer- en onderzoeksopdrachten, stages en (tijdelijke) vacatures. Om bedrijven en studenten het makkelijker te maken met elkaar in contact te komen organiseert Zuyd Hogeschool van 25 t/m 29 mei een online speeddate-event.

Week lang speeddaten

Een week lang kunnen bedrijven en studenten van Zuyd elkaar online ontmoeten. Elke dag worden van 9.00 – 11.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur speeddatesessies van elk een kwartier georganiseerd. Bedrijven kunnen hiervoor intekenen op www.careerservices.zuyd.nl. Ze geven een korte beschrijving van hun bedrijf en geven aan welke studenten van welke opleiding zij zoeken. Inmiddels hebben ruim 40 bedrijven zich al aangemeld, waaronder de Duits-Nederlandse Handelskamer, Yacht, Fagro, Boston Scientific en Volta Limburg. Dit aantal zal naar verwachting toenemen.

Direct contact

Vanaf 12 mei kunnen de studenten intekenen op de aangeboden sessies, eveneens via www.careerservices.zuyd.nl. De link is 15 minuten voor aanvang beschikbaar in het digitale overzicht van de student. De student kan zoveel sessies regelen als hij/zij wil, doch maximaal 40. Het aantal bedrijven dat mee wil doen is ongelimiteerd en ook voor hen geldt een maximum van 40 sessies.

Neem voor meer informatie contact op met het Kennis- en Informatiecentrum van Zuyd via 088-9893 000 of kic@zuyd.nl.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV