MKB-Limburg - NIEUWS - SFEERIMPRESSIENIEUWJAARSRECEPTIE-ONDERNEMEND-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Sfeerimpressie-foto's en Aftermovie | Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Limburg

Dinsdag 10 januari 2023: Na 2 jaar kon en mocht het weer. Elkaar ontmoeten tijdens DE Nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Limburg welke plaatsvond bij Beauchclub Degreez in Panheel. en waar verbinding met elkaar het thema was.

Honderden ondernemers van  MKB-Limburg, LWV en LLTB hadden zich aangemeld voor dit grootse event en waren blij elkaar weer te spreken en te kunnen toosten op het nieuwe jaar.

Velen handen werden geschud waaronder ook de handen van de drie nieuwe voorzitters: Martijn van Helvert, MKB-Limburg, Thijs Rompelberg, LLTB en Ron Coenen, LWV. Josje Smeets was deze avond de moderator en stelde vragen aan de drie voorzitters en aan het publiek.

De gasten werden bij binnenkomst verwelkomt met een lekker glaasje prosecco en uitraard volgde spoedig daarna ook talloze lekkere winterse hapjes (snert, oliebollen, saucijzenbroodjes en nog veel meer).

Het geheel werd muzikaal omlijst met live achtergrondmuziek. zowel tijdens de bijeenkomst alsook al bij de ontvangst en uitreiking van de badges.

We kunnen terugkijken op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg.

De aangemelde leden van elk van de drie organisaties hebben inmiddels een enquete ontvangen. We stellen het op prijs al u deze wilt invullen zodat we uw positieve reacties en eventuele  verbeterpunten kunnen meenemen bij het organiseren van de nieuwjaarsbijeenkomst 2024.

*    Onderstaand kunt u  de Aftermovie bekijken, gemaakt door Guido Naus.
*    Daaronder een sfeerimpressie van de vele mooie foto"s, gemaakt door Frits Widdershoven.

 

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV