MKB-Limburg - NIEUWS - SERVICE-GRENSOVERSCHRIJDENDE-ARBEIDSBEMIDDELING-VENLO-AFSPRAKEN-OP-LOCATIE-WEER-MOGELIJK
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling Venlo: Afspraken op locatie weer mogelijk

Vanaf nu kunnen werkzoekenden en bedrijven op afspraak weer persoonlijk terecht bij het SGA Venlo. De kosteloze Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling bevindt zich in het UWV-gebouw aan de Prinsessesingel 10 in Venlo. Bij de afspraken ter plaatse zal een medewerker van het UWV en het GrensInfoPunt van de euregio rijn-maas-noord aanwezig zijn. Zo nodig kunnen ook gesprekken worden geregeld met adviseurs van het UWV en de arbeidsbureaus van Krefeld en Mönchengladbach of de Kreis Viersen.

In het UWV-gebouw staat een Duits-Nederlands team van adviseurs klaar voor iedereen die een baan zoekt of aanbiedt in het buurland. De Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling wordt gewoonlijk twee ochtenden en een middag bemand door arbeidsbemiddelaars van de Arbeitsagenturen van Mönchengladbach en Krefeld, het Jobcenter van het Kreis Viersen, het UWV en adviseurs van het GrensInfoPunt. Op verzoek biedt de SGA ook informatie-evenementen voor werkgevers en "job speed"-data voor werkgevers die hun vacatures willen opvullen met sollicitanten uit het buurland.

Aangezien de SGA een grensoverschrijdend project is, moeten de regels van Duitsland en Nederland in acht worden genomen. Voor klanten betekent dit dat er afstand moet worden gehouden en dat men moet kunnen bewijzen dat men hersteld, getest of gevaccineerd is (3G).  

Afspraken kunnen gemaakt worden per telefoon op: +31 (0)77 356 7670 of per e-mail naar venlo@grensarbeid.eu. Het SGA-team spreekt Duits en Nederlands.

Foto: SGA Venlo, Frank EdelhoffGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV