MKB-Limburg - NIEUWS - SCHRIJNEND-ACHTER-DE-DEUREN-VAN-VEEL-FAMILIEBEDRIJVEN-SCHUILT-STIL-VERDRIET
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Achter de deuren van veel familiebedrijven schuilt stil verdriet!

Kees van den Hombergh, Regiovoorzitter MKB-Limburg Regio Midden, tevens Bestuurslid en projectleider TOF schreef er een artikel over in dagblad De Limburger. Klik hier om het artikel ‘Stil verdriet in familiebedrijven’ te lezen.

Wilt u het stille verdriet voorkomen of bespreekbaar maken meldt u dan aan voor het project TOF. TOF is een project tot stand gekomen door MKB-Limburg, Maastricht University en Zuyd Hogeschool met investeringen van Economische Zaken en de Provincie Limburg. TOF helpt met het aangrijpen van kansen die ertoe doen. De rode draad binnen het project zijn de thema's groeistrategie, innovatie en opvolging. TOF gaat familiebedrijven die zich inschrijven, ondersteunen om hun innoverend vermogen te vergroten.

Wilt u meer weten over dit project neem dan gerust contact met ons op of lees hier de informatie over TOF.
Inschrijven voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een van de coaches van TOF?
Lees hier hoe je je hiervoor inschrijft.

Kees is tevens auteur van het boek ‘Controverse in het familiebedrijf’.  ‘Met dit boek geeft Kees van den Hombergh inzicht in de complexe problematiek rond de generatie-overdracht van bedrijven, waarbij wel jurist en financieel adviseur mee aan tafel zitten, echter het oh zo belangrijke emotionele aspect veelal wordt verwaarloosd, met als pijnlijk gevolg dat familiebanden volledig worden ontwricht.’ De roman staat in de finale van de publieksprijs Boekgoud: stemmen kan tot 13 maart as via de stemlink: https://www.boekgoud.nl/stemmen/11531

 

                                           Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV