slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Schrijf u in voor de Limburgse Export Award 2018

Dit jaar wordt voor de dertiende keer in successie de Limburg Export Award uitgereikt. De inschrijving voor deze prestigieuze prijs is sinds vandaag geopend voor Limburgse ondernemers die grensoverschrijdend zakendoen. De winnaar ontvangt onder meer een geldprijs van € 10.000.
 
De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. Adams Pauken was in 2006 de eerste winnaar, daarna volgden ondernemingen als Thomas Regout, Linssen Yachts, WP Haton, Weir Minerals en Schmitz Foam Products. Vorig jaar kreeg Neptunus Structures uit Kessel de Award uitgereikt.
 
Strategie
Deelname aan de competitie staat open voor exporterende ondernemingen uit Nederlands Limburg. Zowel zelfstandige- als dochterbedrijven mogen meedingen, mits ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Limburg. Omvang is niet bepalend; wel zwaarwegend voor de vakjury zijn een heldere en succesvolle exportstrategie, een financieel gezonde bedrijfsvoering en creativiteit. 
 
Finalisten
Een deskundige vakjury selecteert uit de inzendingen tien kandidaten voor een eerste beoordeling. Uiteindelijk blijven drie finalisten over. De uiteindelijke winnaar ontvangt een geldprijs van € 10.000 en een kunstwerk van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk. De nummers twee en drie krijgen een voucher ter waarde van € 500 voor deelname aan een buitenlandse handelsreis naar keuze van RVO-NL. Bij de drie finalisten gaat een filmteam van L1 TV op bezoek voor een professionele reportage. De gefilmde portretten worden uitgezonden in de aanloop naar en bij de prijsuitreiking op woensdag 24 oktober bij Neptunus Structures in Kessel.  
 
Exportsociëteit
De Limburg Export Award wordt ondersteund door de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB-Limburg, Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht. Sponsoren zijn ING, Seacon Logistics, Provincie Limburg, NV Industriebank LIOF en Boels Zanders NV Advocaten. De voorgaande edities werden onder andere gewonnen  Adams Pauken uit Ittervoort, Hauzer Techno Coating uit Venlo, Van Aarsen International uit Panheel,  Linssen Yachts uit Maasbracht, Bruynzeel Storage Systems uit Panningen, Schmitz Foam Products uit Roermond en in 2017 Neptunus Structures uit Kessel.
 
Inschrijven
De uiterste inschrijfdatum is 30 juni 2018 via de website van de Export SociëteitGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV