MKB-Limburg - NIEUWS - SAVE-THE-DATE-21-OKTOBER-2021--MATCHMAKING-EVENT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

SAVE THE DATE: 21 oktober 2021 - MATCHMAKING EVENT

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in een samenwerking met HBO studenten uit Limburg.

FONTYS Venlo biedt hoogwaardige HBO opleidingen en levert daarmee studenten en afgestudeerden aan de bedrijven in Limburg. Samen met haar Duitse partner, Hochschule Niederrhein, werkt Fontys aan het project “de euregio campus”. De euregio campus stelt o.a. een sterk verbeterde samenwerking tussen studenten en bedrijven ten doel.

Om deze reden worden er 2 online matchmakingsevents georganiseerd. De eerste is gepland op 21 oktober 2021. In de matchmaking wordt, middels een eenmalig kennismakingsgesprek, de mogelijkheden tussen een student en een vraag vanuit een specifiek bedrijf onderzocht. Hierbij wordt benadrukt dat een concrete stageplaats een hele mooie uitkomst zou zijn maar het is geen must.

Wat houdt de matchmaking in?
De matchmaking is dus een 1:1 online gesprek tussen u en een internationale student. U vertelt over uw bedrijf, de werkzaamheden en de vragen waar u tegenaan loopt. De student geeft zijn/haar visie en informeert u over de onderwerpen waar HBO studies zich momenteel op richten.

Naar wie zijn wij op zoek?
Iedere ondernemer in de regio Limburg Noord en Midden is van harte welkom.

Wat houdt het event in?
De matchmaking gesprekken maken deel uit van een breder programma. Zo is de euregio campus partner van Limburg Leads. Wij organiseren tijdens de beurs een interessante paneldiscussie waar u van harte voor bent uitgenodigd. Evenals een bezoek aan onze stand.

Wij laten u zien en horen bij Limburg Leads

  • U krijgt de mogelijkheid uw bedrijf met een korte video te presenteren op de website van Limburg Leads. Deze video is natuurlijk ook heel prettig om van te voren aan de uw ‘match’ te laten zien.
    En … wij ondersteunen u graag bij het maken van een video. Overigens, de euregio campus organiseert een interessante paneldiscussie waar u van harte voor bent uitgenodigd. Evenals een bezoek aan de euregio campus stand.

In het kort:

Aanleiding:               Online ontmoeting tussen u en een HBO student
Bijzonderheid:          studenten zijn internationaal. Alle studenten zijn Engelstalig; een aantal ook Nederlands- of Duitstalig                                      
Datum:                     21 oktober 2021 (mocht dit niet schikken dan is er op 2 december een tweede ronde ingepland)
Uw deelname-link:   Bij interesse, meld u direct aan https://form.jotform.com/211872923029356.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Ariana Weijmans a.weijmans@venlo.nl of kijk even op www.euregiocampus.euGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV