MKB-Limburg - NIEUWS - SAMENWERKING-TUSSEN-TOF-EN-GILDE-OPLEIDINGEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Samenwerking tussen TOF en GILDE Opleidingen

Het project TOF (Trots Op Familiebedrijven) krijgt hulp van 3e jaars studenten die de opleiding (junior) accountmanager volgen op Gilde Opleidingen in Weert. Zij gaan MKB-Limburg ondersteunen met de acquisitie voor de gratis keukentafelgesprekken waar familiebedrijven gebruik van kunnen maken.

Donderdag 8 september jl. zijn we gestart met de introductie en uitleg van het programma, volgende week gaan we verder met het belscript onder leiding van Helene Henckens van Buro Henck telefonische acquisitie en vervolgens gaan deze studenten daadwerkelijk aan de slag met begeleiding van Kees van den Hombergh van MANKIND Mens & Organisatie (projectleider TOF) en Miranda Heldens van MKB-Limburg (projectondersteuning TOF).

Geweldig mooie samenwerking waar we enorm veel zin in hebben!
Claire Breuls van Gilde Opleidingen dank voor jouw belangrijke aandeel hierin!

De studenten die opgeleid worden tot accountmanagers gaan MKB-Limburg helpen met het bellen naar familiebedrijven met de vraag of ze interesse hebben in een gratis keukentafelgesprek vanuit het project Trots Op Familiebedrijven.

Donderdag 21 september officieel van start gegaan met het acquisitie bellen. Het is een super productieve ochtend geworden waarin we al diverse afspraken hebben kunnen vastleggen.

Dit belooft wat voor de komende periode......studenten bedankt voor jullie inzet en enthousiasme, wij waren onder de indruk van de kwalitatief goede gesprekken.

Let's GO!!!!

Dank aan Claire Breuls, Helene Henckens, Kees van den Hombergh en Miranda Heldens voor de voorbereiding en begeleiding van dit TOFFE project.

Heeft u ook een familiebedrijf en bent u ook geïnteresseerd in het project TOF neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV