MKB-Limburg - NIEUWS - SAMEN-VOOR-GLASVEZEL-CAMPAGNE-ARCENLOMMVELDEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Samen voor glasvezel | Campagne Arcen-Lomm-Velden

Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

'Nu de aanleg van glasvezel in volle gang is in het buitengebied, is de volgende stap naar de kernen een logische'aldus Ad Roest, wethouder financien en organisatie, alsmede dorpswethouder voor Arcen, Lomm en Velden.

Inwoners in Arcen, Lomm en Velden die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geinformeerd door middel van een brief.

Op 2 - 3 - 4  september 2020 vinden er lokale informatieavonden plaats. Zie in onderstaand overzicht waar deze plaatsvinden.

Vanwege de coronarichtlijnen dient men zich van tevoren aan te melden, via de website van gavoorglasvezel.nl (en dan of postcode kiezen of de naam van de campagne)

Bijgevoegd treft u aan:
Het eerdere persbericht
De informatieve Glasvezelkrant die alle adressen hebben gekregen
De brief die de mensen thuis hebben gekregen die mede ondertekend is door de wethouder Roest. 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV