MKB-Limburg - NIEUWS - ROERSTREEKPRIJS-2022-WELKE-ONDERNEMING-GAAT-MET-DE-EER-STRIJKENR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Roerstreekprijs 2022, welke ondernemer gaat met de eer strijken?

De Roerstreek telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. De stichting Roerstreekprijs biedt een podium aan deze ondernemers via de Roerstreekprijs in samenwerking met de gemeenten Roerdalen en Roermond en de founding-partners, Rabobank Roermond-Echt en VBA Sint Odiliënberg.
Tijdens de finaleavond wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van deze prestigieuze ondernemersprijs en met de trofee en de eer naar huis gaat. Daarnaast geven we onder de naam “De Belofte van de Roerstreek” drie jonge ondernemers / bedrijven het podium om zich tijdens de finale voor te stellen aan het publiek.

De finale is op woensdag 2 november in filmarena Foroxity te Roermond. Wil jij live meemaken wie de winnaar wordt en aanwezig zijn bij dit ondernemersevent?

Bestel dan nu je tickets via: https://foroxity.nl/Browsing/Movies/Details/h-HO00002659

Be a star and shine op de rode loper!”

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV