slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Retailsymposium MKB-Limburg en Provincie Limburg | 14 november

Geachte leden,

Graag nodig ik u van harte uit voor het Retailsymposium van MKB-Limburg en de Provincie Limburg op dinsdag 14 november  as. om 19.00 u. in ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Klik op de officiële aankondiging voor een indruk van het programma. Net als de voorgaande edities van onze gezamenlijke symposia belooft het een interessante, inspirerende avond te worden. Goede voorbeelden van de aanpak van winkelleegstand passeren de revue.  Andere winkelgebieden kunnen van deze kennis en ervaring profiteren.

De Belg Marc Heleven neemt u  vervolgens mee in het thema Cross-Industry Innovation . Trends, ontwikkelingen en innovaties in andere sectoren, zoals de industrie, worden toegepast op de retailsector. Beproefde oplossingen voor nieuwe problemen!

Het programma eindigt met het  startschot van het project Jules ChallengeX.  Karin van de Ven, directeur-eigenaar van studentendienstverlener Jules en tevens voorzitter van MKB-Maastricht-Heuvelland, gaat samen met de Universiteit Maastricht de komende maanden met groepen studenten aan de slag. Met als doel  om door de jongere generatie de ideale binnenstad van de toekomst te laten schetsen. Kom luisteren naar hun aanpak, interessant voor zowel retailers, vastgoedpartijen als overheden.

U kunt zich aanmelden tot 10 november via onderstaande link.
http://formulieren.limburg.nl/provincielimburg/retailbijeenkomst14november2017

Mocht het aanmelden niet lukken of ontvangt u geen bevestiging van uw inschrijving stuur dan een bericht naar expeditieruimte@prvlimburg.nl.


Laat deze avond niet aan u voorbij gaan en meldt u aan!

Met vriendelijke groet, namens de voorzitter Monique Princen

Eric Reubsaet
Projectleider RetailGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV