MKB-Limburg - NIEUWS - RETAIL-SPECIALIST-ERIC-REUBSAET--ZET-ZIJN-WERKZAAMHEDEN-VOOR-DE-LIMBURGSE-RETAILSECTOR-VOORT-ONDER-DE-VLAG-VAN-DE-LANDELIJKE-STICHTING-LOKAAL-RETAILBELANG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Retail specialist Eric Reubsaet zet zijn werkzaamheden voor de Limburgse retailsector voort onder de vlag van de landelijke Stichting Lokaal Retailbelang.

Geachte besturen van de Limburgse ondernemersverenigingen,
Geachte centrummanagers in Limburg,

Het verheugt ons u te kunnen meedelen dat met ingang van 1 februari jl. Retail specialist Eric Reubsaet  zijn werkzaamheden voor de Limburgse Retail sector voort kan zetten onder de vlag van de landelijke Stichting Lokaal Retailbelang.

In de afgelopen jaren heeft Eric Reubsaet zich in het kader van het Retail project van MKB-Limburg in veel gemeenten ingezet voor sterke centrumgebieden en een toekomstbestendige Retail structuur.


Ondernemersverenigingen, centrummanagers, gemeenten, regio’s en de provincie kunnen een beroep blijven doen op zijn expertise en jarenlange ervaring via de Stichting Lokaal Retailbelang. Nadere informatie over de werkgebieden van de Stichting treft u aan in deze aankondigingsbrief.

U kunt ook  kijken op de website van de Stichting www.lokaalretailbelang.nl.

Wij bedanken Eric voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren voor de Limburgse retailers, hun ondernemersverenigingen en onze MKB-afdelingen en wensen hem veel succes met zijn nieuwe functie als Adviseur Lokaal Retailbelang.

Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg

        Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV