MKB-Limburg - NIEUWS - REACTIE-VNONCW-EN-MKBNEDERLAND-OP-UITBREIDING-STEUNPAKKET
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Reactie VNO-NCW en MKB-Nederland op uitbreiding steunpakket:

  • Waardering voor het kabinet dat de compensatie voor ondernemers wordt verruimd. VNO-NCW en MKB-Nederland hadden ook op verruiming aangedrongen en zijn verheugd dat het kabinet gelijk snel doorpakt. 
     
  • Dit helpt hopelijk ondernemers die opnieuw zo zwaar worden getroffen door de lockdown. Helaas vallen er nog wel altijd ondernemers buiten de boot en ook hiervoor blijven we aandacht vragen, net als voor de mogelijkheid om te kunnen stoppen tegen goede voorwaarden, zonder privé ook kapot te gaan. Ook het inkomen van de ondernemer zelf, dat tot dusver niet is gecompenseerd, is nog een punt van aandacht. 
     
  • Komende tijd voeren we verder het gesprek met het kabinet over hoe om te gaan met de steun/compensatie in de toekomst. Voor de discussie over de toekomst van steunpakketten is een integraal plan voor Nederland nodig.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV