MKB-Limburg - NIEUWS - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN--DEELNEMERS-ZEER-TEVREDEN-EN-VERHEUGEN-ZICH-OP-HET-TWEEDE-BLOK---INNOVATIE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Project Familiebedrijven | Deelnemers zeer tevreden en verheugen zich op het tweede blok | Innovatie.

Het Project Familiebedrijven is alweer enkele maanden onderweg.

De eerste groep heeft het eerste thema Strategie afgerond. In deze sessie werd gesproken over de (toekomstige) koers van de eigen onderneming. Wat kun of moet je doen om ook de komende jaren relevant voor jouw klanten te blijven.

Door de diversiteit van de deelnemende bedrijven ontstaat er een boeiende dynamiek in de discussies en komen ideeën en standpunten naar boven die men anders wellicht zou hebben gemist als dit denkproces zelfstandig en incompany gedaan zou zijn .

De deelnemers zijn zeer tevreden en verheugen zich op het tweede blok. Dit tweede thema dat nu gaat starten gaat over Innovatie. Onder deskundige leiding van docenten van de Universiteit van Maastricht wordt thema opgepakt en gaan we nadenken op welke wijze de deelnemers innovatie binnen hun eigen organisatie vorm kunnen geven.

In het derde thema staat de overdracht centraal. Welke zaken zijn belangrijk om bij een overdacht te overdenken, waarbij de gevolgen van een overdracht binnen de familiesfeer ook duidelijk aan de orde komt.

Het traject wordt afgesloten met een masterclass gegeven door onze partner RSM. Hier zal een verdieping plaatsvinden op fiscale en juridische vraagstukken.

Kortom een mooi traject om gezamenlijk met collega ondernemers te sparren en van elkaar te leren.

Ben je ook benieuwd?  Vraag een gratis keukentafel gesprek aan, waarbij je tekst en uitleg krijgt over het programma. Klik hier.

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV