MKB-Limburg - NIEUWS - PROGRAMMA-LIMBURG-LEADS-BEKEND
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Bezoek Limburg Leads

Wat zijn jouw plannen voor 2022? Wij kijken in ieder geval uit naar een jaar vol nieuwe kansen, uitdagingen en vooral veel positiviteit.

Woensdag 20 en donderdag 21 oktober opent Limburg Leads haar deuren en dat zónder de 1,5 meter maatregel. Het loopt momenteel storm met de aanmeldingen om de beurs te bezoeken. Het beloven twee druk bezochte beursdagen te gaan worden waarin wij in een ontspannen sfeer kunnen netwerken én inspiratie kunnen opdoen dankzij de talrijke paneldiscussies en masterclasses.

Limburg Leads biedt een interactief programma bestaande uit o.a.:

  • Mainstage met Sander Kleikers en Simone van Trier in gesprek met Limburgse topondernemers en keynote sprekers Twan Huys, Atilay Uslu en Anna Chojnacka
  • Masterclass Dome met doorlopend presentaties door gevestigde namen en op donderdag een satirische afsluiting door De Speld Live
  • Start-Up Arena waar Nederlandse, Belgische en Duitse start-ups hun idee pitchen aan een breed publiek
  • Moneyroom waar innovatieve start-ups hun business idee pitchen aan investeerders en ervaren CEO’s
  • GRIP, de innovatieve matchmaking tool  gericht op het laten ontstaan van nieuwe euregionale netwerken
  • Bouwarena gericht op innovatieve en circulaire bouwconcepten
  • MobiliteitsArena over innovatieve, vitale, groene en voordeligere mobiliteit
  • Booster: de grootste netwerkborrel van de euregio op woensdagavond 20 oktober


Het programma en de deelnemerslijst staan online, dus neem gerust een kijkje en stel je persoonlijke programma samen op basis van jouw interessegebieden.

Heb jij je bezoek nog niet geregistreerd? Doe dat dan hier, zodat je verzekerd bent van een toegangsticket.

Je bedrijf presenteren en profiteren van veel voordelen?
We hebben nog enkele plekken beschikbaar in de MKB-straat. Heb je interesse of wil je hier graag meer informatie over ontvangen, neem dan contact op met Miranda Heldens

Direct inschrijven voor een stand kan trouwens ook! klik hier voor het inschrijfformulier
Goed om te weten is dat je na inschrijving nog kans maakt op 15 minuten spreektijd tijdens het MKB-uur in de Dome op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit is voorafgaand aan de traditioneel goed bezochte netwerkborrel.


MKB-Limburg connect op een persoonlijke manier op Limburg Leads 2021
Het MECC en MKB-Limburg slaan de handen ineen om een extra dimensie te geven aan warme ontmoetingen met de actie ‘Rubbing Elbows’, om zo jouw beursbezoek tot een nog groter succes te maken.

“Als twee Engelsen elkaar meer dan oppervlakkig kennen, geven ze elkaar bij de begroeting tegenwoordig graag een elleboogje in plaats van een hand. Rubbing elbows noemt men aan de overkant van Het Kanaal deze nieuwe wijze van begroeten als die meteen gevolgd wordt door een sociale activiteit.”
 

Samen stellen wij ons omvangrijke netwerk voor je open en bieden we jou een exclusieve ‘warme hand’, door je persoonlijk in contact te brengen met interessante personen binnen ons netwerk die van belangrijke toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou. Er is namelijk niets zo prettig als een persoonlijke introductie. Onze MKB-straat zal fungeren als bruisende verzamelplek, waar connecties ontstaan en worden verzilverd!

    


Zorg dat je erbij bent tijdens hét euregionale netwerkevenement van het najaar!

MKB-Limburg - Team Limburg LeadsGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV