slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Prinsjesdag en de zorgverzekering

Prinsjesdag is weer achter de rug. Dat betekent dat we naast de hoedjes, de Gouden Koets en de troonrede ook meer weten over de wettelijke wijzigingen in de basisverzekering.  Ook is inmiddels bekend dat het eigen risico in 2017 gelijk blijft. U betaalt dus ook in 2017 € 385, - aan eigen risico.

Wilt u weten welke wettelijke wijzigingen inmiddels bekend zijn? Lees erover op de speciale Prinsjesdagpagina van VGZ.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV