MKB-Limburg - NIEUWS - PRINSJESDAG-2022--MILJOENENNOTA
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Prinsjesdag 2022 | Miljoenennota

Voorzitter Martijn van Helvert was op Prinsjesdag uiteraard ook in Den Haag en zijn eerste reactie was:

De Koning noemt vaak de situatie van ondernemers. Ook MKB wordt regelmatig genoemd in de Troonrede. Aan de ene kant worden lasten verhoogd op winst en vermogen. Aan de andere kant gaat het kabinet het MKB steunen in verduurzaming, digitalisering en financiering. Het punt is dat ondernemers winst en vermogen nodig hebben om te investeren in verduurzaming, digitalisering en financiering.

We zijn benieuwd naar de uitwerking van de plannen. Want enige sturing heeft het kabinet wel nodig vanuit de ondernemers.

Ondernemers zoeken met positieve blik naar oplossingen. Van belang is dat de overheid het ondernemers niet moeilijk gaat maken. Als ondernemers winst en vermogen niet mogen investeren in het bedrijf, dan kunnen we niets met alle hulp, aldus Martijn van Helvert.

klik hier om te zien hoe de miljoenennota er uit ziet voor ondernemers.


Lees ook het gepubliceerde bericht in De Limburger van Monique Evers waarin MKB-Limburg, LWV en LLTB gisteren gelijk na de troonrede een korte reactie hebben gegeven.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV