MKB-Limburg - NIEUWS - PRINSJESDAG-2020
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Prinsjesdag 2020

Geen volle zalen in Nieuwspoort dit jaar tijdens de traditionele Prinsjesdagborrel van MKB-Nederland, VNO-NCW en Nieuwspoort. Wel geven onze beleidscollega's duidig over de Miljoenennota en de achtergronden daarbij via een webinar. En in een tweede deel ontvangen voorzitters Jacco Vonhof van MKB-Nederland en Ingrid Thijssen van VNO-NCW enkele ministers in de studio. Maar Prinsjesdag 2020 is vooral ook te volgen via de social mediakanalen van MKB-Nederland en VNO-NCW.

Voorzitter van MKB-Limburg, Monique Princen zal ook aanwezig zijn bij dit webinar voor branche-en regiobestuurders. Ook zullen wij u informeren via onze social media kanalen.

 

https://www.mkb.nl/content/prinsjesdag-2020Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV