MKB-Limburg - NIEUWS - PRINSJESDAG-2019-MILJOENENNOTA
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Prinsjesdag 2019 | Miljoenennota

Miljoenennota

Op Prinsjesdag (dinsdag 17 september jl.) is weer de Miljoenennota gepresenteerd. In de Miljoenennota staan de belangrijkste plannen van het kabinet voor het komend jaar.


Klik hier voor de Prinsjesdagnieuwsbrief van VNO-NCW en MKB-Nederland die een eerste overzicht bevat voor ondernemers van de plannen voor het komende jaar, lopende zaken en het economisch beeld zoals deze  op Prinsjesdag 2019, door het kabinet bekend zijn gemaakt.


Lees ook de gepubliceerde reactie van Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg in haar interview met
Wij Limburg
De Limburg
1Limburg

.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV