slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Persbericht | Moonen Packaging doet mee met World Clean Up Day

Moonen Packaging komt in actie tijdens World Clean Up Day: PERSBERICHT 5 september 2019
                      
        Moonen Packaging maakt (gedeelte van) bedrijventerrein vrij van zwerfafval


5 september 2019, Weert - Zwerfafval is in vele gemeenten een probleem. In Weert is dat helaas niet anders. Maar dat kan én moet wel anders! Zwerfafval is voor veel mensen een doorn in het oog. De meest gangbare soorten zwerfafval zijn snoepwikkels, petflesjes, blikjes, kauwgom en sigarettenpeuken. Plastic zwerfafval is een van de oorzaken van de plastic soep. De dag voor World Ceal up Day - op vrijdag 20 september - maken de medewerkers van Moonen Packaging het bedrijventerrein een stukje schoner. 

“Vorig jaar heeft Moonen Packaging meegedaan met World Clean Up Day. Rondom ons eigen pand is zwerfafval opgeruimd. Veel collega’s hebben toen hun steentje bijgedragen en dat willen we dit jaar groter aanpakken. Het is een zeer nuttige taak, maar als je het samen met collega’s kan doen is het ook nog eens gezellig,” aldus Hans Houtappels, Business Unit Manager bij Moonen Packaging. 

Verantwoordelijkheid nemen

“Moonen Packaging verkoopt als groothandel veel verpakkingsmateriaal. Dit willen we graag zo duurzaam mogelijk doen. Dat houdt in dat we aan de voorkant zorgen dat onze producten zoveel mogelijk van hernieuwbare grondstoffen of (landbouw)afval gemaakt worden, maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid bij de afdankfase. Zwerfafval opruimen past perfect bij onze missie en visie,” aldus Gé Moonen, directeur Moonen Packaging.

Ook de burger in actie

Naast bedrijven worden ook burgers gestimuleerd om in actie te komen. Om enthousiaste inwoners te helpen met hun acties, stelt de gemeente Weert hulpmiddelen beschikbaar. Ze verzorgen afvalknijpers, hesjes, afvalzakken en handschoenen. Ook zorgt de gemeente ervoor dat het ingezamelde afval netjes wordt afgevoerd.Meld je actie dan aan bij de gemeente. Dit kan via zwerfafval@weert.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV