slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB-Limburg juicht landelijke Dag van de Ondernemer toe.

------PERSBERICHT------

Het grootste kennisnetwerk voor ondernemers in Limburg onderstreept het belang van dit initiatief.

Roermond, 17 november 2017

Elke derde vrijdag in november is het ‘Dag van de Ondernemer’, een initiatief van MKB-Nederland.Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland, MKB-Limburg en vele andere partners uit overheid en bedrijfsleven, vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Samen maken we deze dag groot
De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. MKB-Nederland heeft haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen gevraagd om op vrijdag 17 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

“ Vanzelfsprekend geven wij gehoor aan dit initiatief van MKB-Nederland. Een dag als deze toejuichen is het minste wat we kunnen doen om de ondernemer eens in het zonnetje te zetten. Een kleine blijk van waardering voor een groep die durf toont, risico’s neemt en daarmee van grote waarde is voor onze economie. De derde vrijdag in november moet een begrip worden.” aldus Monique Princen | voorzitter MKB-Limburg

Blijk van waardering
Monique Princen ging als voorzitter van MKB-Limburg samen met Burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel & Maas op pad om een van de oudste en dus trouwste leden van MKB-Limburg te bezoeken en te trakteren op een heerlijke Limburgse vlaai.

MKB-Limburg houdt speciale bijeenkomst op Dag van de Ondernemer in Maastricht
MKB-Limburg organiseert deze dag speciaal voor haar leden een bijeenkomst in Maastricht.
Leden zijn vanaf 18.00 uur welkom in het Eiffelgebouw in Maastricht voor de bijeenkomst
‘The world looks cool in blue’. MKB-lid en Industrial Designer Marc Meijers neemt de aanwezigen mee in het proces van idee tot circulair product.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV