MKB-Limburg - NIEUWS - PERSBERICHT-4-MRT-2021--MKBRETAILMKB-WILT-MEER-KLANTEN-ONTVANGEN-PER--VERDIEPING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Persbericht | MKB-Retail-MKB wilt meer klanten ontvangen per verdieping

Persbericht, 4 maart 2021- MKB wilt meer klanten ontvangen per verdieping

Het MKB wil toewerken naar meer klanten per vierkante meter als uitbreiding op de nieuwe corona maatregelen welke per 3 maart 2021 gelden m.b.t. de hoeveelheid mensen op een verdieping.

Wat schieten de winkeliers en groot winkelbedrijven nu echt op met de versoepeling van de regels? Het besluit om maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel te ontvangen en wanneer het een winkel is met meerdere verdiepingen mogen er maximaal 2 klanten per verdieping worden toegelaten. Volgens ervaren Retail-ondernemers is de sector blij gemaakt met een dode mus. Er is volgens het MKB genoeg ruimte om meerdere klanten veilig toe te laten per verdieping. Dit is een bevestiging dat het aan kennis/advies ontbreekt in Den Haag.

De Retail ziet zelf wel degelijk manieren om op een veilige en gezonde manier de regels te versoepelen, dusdanig dat het wel loont om de winkel open te maken en het ook aantrekkelijk is voor de klant om op afspraak te komen shoppen. MKB Limburg had veel liever gezien dat er een maximaal aantal klanten per aantal vierkante meter was gekomen. Het MKB gaat zich dan ook inzetten om dit op te hogen naar 2 klanten per 100 m2.

MKB-LimburgGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV