slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Peggy Leurs nieuwe voorzitter Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs

Dinsdagmiddag is bekend gemaakt dat Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs de voorzittershamer van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs overneemt van Mike Noldus.
 
Terugkomlunch
Op dinsdagmiddag 4 juni vond bij Recreatiepark Breebronne de terugkomlunch van de Lodewijk van der Grinten plaats. Het is inmiddels een traditie dat de winnaar van de LvdG Prijs, in dit geval Roy Hermans van De Hermans Groep, de partners, sponsoren en medekandidaten van het evenement uitnodigt voor een aangeklede lunch.
 
Enerzijds om terug te kijken op de editie van het ondernemersevenement van vorig jaar, maar zeker ook om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en vooruit te kijken naar de LvdG Prijs editie 2019. Dit jaar werd er bovendien stilgestaan bij de voorzitterswissel binnen de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs.
 
De lunch vond plaats in bistro ‘De Bron’ bij Recreatiepark Breebronne, de nieuwe aanwinst van de Hermans Groep. Roy Hermans, de trotse winnaar van de LvdG Prijs 2018, keek terug op een bijzondere periode: ‘het is heel mooi om te zien dat personeelsleden en collega’s op zo’n avond van de prijsuitreiking, en ook in de periode erna, zo trots zijn op je bedrijf. Je doet het écht allemaal samen en dat maakt het zo bijzonder’.
 
Nieuwe voorzitter
Tijdens de lunch werd tevens het aftreden van de voorzitter van het bestuur van de Lodewijk van der Grinten Prijs bekendgemaakt. Mike Noldus, CEO van Akarton draagt na 4 edities de voorzittershamer over aan Peggy Leurs, directeur van Tuincentrum Leurs.
 
In de periode dat Mike Noldus voorzitter was, is de organisatie van het evenement verder geprofessionaliseerd. Mike typeerde zich als een zeer betrokken, hands on voorzitter. Niet alleen een duidelijke leider, maar ook een open en transparante communicator die tevens veel operationele taken voor z’n rekening nam. 
 
Voor de opvolging is gezocht naar iemand die woonachtig is in Groot-Venlo, een duidelijke eigen visie heeft op ondernemerschap en als ondernemer bijdraagt aan actuele maatschappelijke en economische thema’s. Daarnaast gaat het om het inspireren en stimuleren van het bestuur en het optreden als boegbeeld naar buiten.
 
Peggy Leurs is directeur van Tuincentrum Leurs in Venlo, een ondernemer die haar sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. Ze was vereerd toen ze gevraagd werd voor deze mooie functie en heeft er dan ook niet lang over hoeven nadenken. ‘Er ligt een mooie basis om het werk van Mike voort te zetten en er samen met alle bestuursleden een paar mooie jaren van te maken’.
 
Thema
Het thema van de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 is Voeding; creatie en innovatie. Bij de keuze van de genomineerden en ook bij organisatie van de verschillende events zal dit thema steeds de rode draad vormen.
 
De Prijs De Lodewijk van der Grinten Prijs is een initiatief van LLTB, MKB-Limburg, Ondernemend Venlo, de gemeente Venlo en het huidige Océ – A Canon Company naar wiens grondlegger deze prijs is vernoemd.
 
De activiteiten van de LvdG Prijs blijven niet onopgemerkt. Steeds meer ondernemers, sponsoren en volgers voelen zich verbonden met de prijs. De stichting LvdG Prijs hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan het Venlose ondernemersklimaat en bedrijven mede aan te zetten tot het uitdragen van al hun kwaliteiten als ambassadeurs voor de grootVenlose ondernemersbelangen. 
 
Om in uw agenda te noteren

  • 10 september 2019: nominatielunch
    hier worden de 3 kandidaten die voor de LvdG Prijs 2019 gaan strijden bekend gemaakt.
  • 10 december 2019: de feestelijke prijsuitreiking van de LvdG Prijs in de Maaspoort toegangskaarten zijn te bestellen op de website van de Maaspoort. 

 
#LvdGPrijs
 
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV