MKB-Limburg - NIEUWS - PAUL-VERHOEVEN--WE-MOETEN-HIER-SAMEN-UITKOMEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Paul Verhoeven | We moeten hier samen uitkomen

Vicevoorzitter MKB-Limburg Paul Verhoeven: “Het is voor winkeliers, kappers, restauranthouders, café eigenaren en alle getroffen ondernemers onbegrijpelijk te zien hoe auto’s, treinen en bussen vol consumenten de grens over gaan om lekker te shoppen en te eten terwijl hier alles dicht moet blijven.

MKB-Limburg begrijpt helemaal dat iedereen het zat is. Begrijpt ook de noodzaak om open te gaan. Ondernemers zitten echt aan het einde van hun reserves, zitten met seizoensgebonden voorraden welke met de dag minder waard worden en staan met de rug tegen de muur. Veel winkeliers hebben daarom aangegeven zaterdag toch open te gaan. Ook om zo hun personeel nog te kunnen betalen. Ze vragen zich af hoe kan een overheid deze huidige maatregelen van ondernemers verlangen zonder afdoende compensatie? We zijn het enige land in de hele wereld in lockdown!!!”

We horen ook geluiden dat sommige gemeenten streng gaan handhaven. MKB-Limburg doet dan ook een dringende oproep aan alle Limburgse gemeenten en Limburgse ondernemers om te proberen hier samen uit te komen. Immers is met een dagje open deze pandemie niet weg. Maar zoek samen met elkaar de maatwerk-oplossing zoals die bijvoorbeeld ook al door IN Retail duidelijk naar voren wordt gebracht.

Klik hier om het persbericht te lezen van INretail: Landelijke campagne voor open winkels.

Paul Verhoeven, Vicevoorzitter MKB-Limburg.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV