MKB-Limburg - NIEUWS - PAUL-BERDEN-OVERHANDIGT-HERIJKTE-RETAILVISIE-AAN-GEDEPUTEERDE-HANS-TEUNISSEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Paul Berden overhandigt herijkte retailvisie aan Gedeputeerde Hans Teunissen

Maandag 7 december 2015 tijdens het Symposium retail 2020, heeft Paul Berden namens MKB-Limburg de herijkte detailhandelsvisie Limburg 2015 (opgesteld door Adviesbureau Arvalis) overhandigd aan Gedeputeerde Hans Teunissen. Tijdens het congres uitte Paul Berden de bezorgdheid van de Limburgse retail over de steeds toenemende leegstand, waarbij hij opmerkte dat Limburg hierin zelfs koploper is. Wetende dat er ook nog diverse nieuwe plannen in de kast liggen, versterkt dit zijn pleidooi om hieraan zo snel mogelijk iets te doen. "Het is niet 2 voor 12, maar eigenlijk al 2 over 12". Berden pleitte ervoor dat mkb, provincie en gemeenten gezamenlijk gaan proberen om de leegstand terug te dringen.

Bij Gedeputeerde Teunissen vond hij een luisterend oor. Ook de Provincie en diverse gemeenten zijn tot de conclusie gekomen dat er snel gehandeld dient te worden en dat dit inderdaad gezamenlijk zal moeten gebeuren.

Wethouder Angely Waajen van Roermond liet zien wat er in haar gemeente al allemaal is gedaan en hoe de gemeente er samen met de ondernemers op inspeelt om de leegstand terug te dringen.

Via onderstaande links kunt u de diverse documenten downloaden.
Presentaties van de plenaire sessie
Presentatie van Frank Quix
Herijking Detailhandelsvisie Limburg 2015Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV