MKB-Limburg - NIEUWS - PARTNERORGANISATIE-UWV-LAAT-U-KENNISMAKEN-MET-ARBEIDSMARKTINZICHT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Partnerorganisatie UWV laat u kennismaken met ArbeidsmarktInZicht

ArbeidsmarktInZicht is het vervolg op het in 2015 gelanceerde arbeidsmarktdashboard: een initiatief van zes regio’s in Zuidoost-Nederland en de provincies Brabant en Limburg, verenigd in Brainport Network. Doel is het beschikbaar maken van actuele, transparante arbeidsmarktinformatie die binnen en tussen regio’s dialoog en samenwerking stimuleert. Denk daarbij aan actie vanuit overheden, onderwijs, ondernemers en werknemers.
 
Sneller en gebruiksvriendelijker dan voorheen biedt het platform inzicht in regionale arbeidsmarktontwikkelingen, met tekst en uitleg bij cijfers en grafieken, en op de homepage de laatste trends. Inloggen hoeft niet.
U vindt er op de regio toegespitste nieuwsedities, dat wil zeggen: voor de deelnemende provincies Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Drenthe en Overijssel. Nieuwskoppen laten zich eenvoudig scannen. En stuit u op iets interessant, dan kunt u daar vervolgens dieper induiken, tot de brondata aan toe.
 
De basis van ArbeidsmarktInZicht is nog altijd een unieke bundeling van realtime arbeidsmarktinformatie uit bronnen zoals CBS, UWV, SBB, LISA, ROA en Jobfeed en de mogelijkheid om daar gewenste arbeidsmarktinformatie uit te destilleren. Verschillende ingangen leiden naar relevante data: behalve door te filteren op thema’s, komt u bijvoorbeeld waar u wezen moet met doorklikken op een artikel of visual.
 
De komende tijd vinden er gesprekken plaats om te achterhalen op welke manier het platform gebruikt wordt en welke mogelijkheden er zijn om het platform verder te optimaliseren. Neemt u dus een kijkje op www.arbeidsmarktinzicht.nl, vertel mensen over het initiatief en geeft u vooral feedback als u iets mist of iets onduidelijk vindt.
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV