MKB-Limburg - NIEUWS - OPSCHAALFACILITEIT-VERBINDT-REGIONAL-ONDERWIJS-EN-BEDRIJFSLEVEN-IN-THEMA-CIRCULARITEIT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Opschaalfaciliteit verbindt regional onderwijs en bedrijfsleven in thema circulariteit

CHILL opent Circular Space op Brightlands Chemelot Campus

Urmond, 2 juli 2021 – Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL) heeft op de Brightlands Chemelot Campus een nieuwe faciliteit geopend: de CHILL Circular Space. Dit is een opschaalfaciliteit waar op kleine schaal productie kan plaatsvinden. Alle activiteiten in de CHILL Circular Space zijn diepgeworteld in het thema circulariteit. Op deze plek gaan mkb’ers uit de regio en studenten van uiteenlopende studies intensief samenwerken. CHILL beoogt op deze manier een bijdrage te leveren aan de innovatiekracht van de regio, zowel voor bedrijven als voor onderwijs.

Lees meer.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV