MKB-Limburg - NIEUWS - OPENING-BRIGHTLANDS-DIGITALE-WERKPLAATS-MKB
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Opening Brightlands Digitale Werkplaats MKB

Maandag 28 maart opent de Brightlands Digitale Werkplaats MKB officieel haar deuren. De Brightlands Digitale Werkplaats MKB gaat fungeren als een overkoepelend loket waar ondernemers terecht kunnen met hun digitaliseringsvraagstukken.

Datum en tijd: maandag 28 maart 2022, 13:00-16:30

Keynote speakers Paul Verhoeven, MKB-Limburg en Dirk Bongers, COMPUTD  spreken over het belang van digitalisering in SMEs. Stephan Satijn, Provincie Limburg zal de 'werkplaats' officieel openen.

De Brightlands Digitale Werkplaats MKB is een initiatief van de Brightlands Smart Services Campus dat vraag en aanbod op het gebied van digitalisering van het MKB bij elkaar brengt. De werkplaats gaat fungeren als een overkoepelend loket waar ondernemers terecht kunnen met hun digitaliseringsvraagstukken. Vervolgens worden die ondernemers gekoppeld aan onze community van experts (bedrijven en kennisinstellingen) en MKB-initiatieven (waaronder het MKB-Datalab en het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid). Die experts formuleren een gezamenlijk aanbod richting de ondernemers op basis van hun specifieke vraag- of probleemstelling en gaan vervolgens die ondernemer een stap verder brengen in hun digitaliseringproces. Daarnaast ontwikkelen de experts op de campus specifieke proposities op het gebied van bijvoorbeeld cyber security of data analytics. Zo trachten we de mogelijkheden van digitalisering kant en klaar aan te bieden. De werkplaats krijgt tevens een fysieke locatie op de campus in Heerlen waar ondernemers heen kunnen gaan om geïnspireerd te worden om te digitaliseren. Daarmee wordt de werkplaats een laagdrempelige one-stop-shop voor digitaliseringsvraagstukken vanuit het MKB.

Aanmelden: klik hier

Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe mijlpaal samen met u te vieren.

Met vriendelijke groet,

Astrid Boeijen 

Lees hier ook een artikel over Digitale werkplaats MKB gepubliceerd in De Limburger op 24 maart 2022

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV