MKB-Limburg - NIEUWS - OPEN-BRIEF-BRIEF-AFDELINGEN-MKBNEDERLAND-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

OPEN BRIEF- Brief afdelingen MKB-Nederland - MKB-Limburg

Maandag 28 september jl. werden we in Nederland weer geconfronteerd met verstrekkende maatregelen tegen het weer oprukkende coronavirus. Ondanks het begrip, is het voor veel ondernemers ook een hard gelag, daar waar velen net weer aan het opkrabbelen waren.

Daarom heeft MKB-Limburg een notitie gestuurd naar alle Limburgse gemeenten vanuit lokaal perspectief, namens de aangesloten steden/regio’s van MKB-Nederland.

In deze notitie staan maatregelen die we vanuit ondernemerszijde voorstaan. Hiermee willen wij de Limburgse gemeenten een aantal handvaten geven.

Lees hier de gestuurde brief.

Monique Princen
voorzitter MKB-Limburg


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV